Στον Άλεκ Πίτερς, που θα έπρεπε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Νιγηριανός φόργουορντ, Τσίμα Μονέκε στο κανάλι Amerikanos24 στο YouTube ενώ εστίασε και στον Τόμας Γουόκαπ.

Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά όσα είπε:
«Υπάρχει κάτι με το οποίο πραγματικά δεν συμφωνώ. Ο Πίτερς πρέπει να παίζει πολύ, πολύ, πολύ περισσότερο απ’ όσο παίζει. Δεν με ενδιαφέρει πού θα παίζει, αλλά προφανώς χρειάζεται περισσότερα από 11 λεπτά.Έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης σε αυτή τη λίγκα. Πρέπει να τον βάζουν περισσότερα λεπτά.
Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που η ίδια πεντάδα είναι στο παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γίνονται αρκετές αλλαγές. Για εμένα ο Άλεκ Πίτερς πρέπει να παίζει περισσότερο και θα έβαζα τον Σέιμπεν Λι αντί του Τόμας Γουόκαπ. Ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα έβαζα τον Γουόκαπ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο