Το τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Αυστραλία με τη συμετοχή τριών άλλων ομάδων που θα λάβουν μέρος (Παρτιζάν Βελιγραδίου, Sydney Kings, Adelaide 36ers).
Διαβάστε επίσης...
Ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν θα δώσουν έναν αγώνα στην Μελβούρνη στις 18 Σεπτεμβρίου. Ακολούθως 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο Σύδνεϋ το τουρνουά, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Homebush.
Το SBS Greek συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο και αυτός τόνισε πως η επιλογή της Αυστραλίας αποτελεί αναγνώριση της ακμαίας ομογένειας και της ζωντανής σχέσης της με την ελληνική ταυτότητα και τον αθλητισμό
Επίσης, δεσμεύθηκε ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις της Ομογένειας.
Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλου, στο SBS Greek της Αυστραλίας για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»