Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει γνωστοποιήσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πως ο Έλληνας άσος είναι... αδυναμία του Εργκίν Αταμάν. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, μάλιστα, προχώρησε σε αποκαλύψεις και για τον Δημήτρη Μωραϊτη.
Αναλυτικά όσα είπε στη "Magic Euroleague":
Διαβάστε επίσης...
«Οι πρώτες διαδικασίες για μεταγραφές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Τολιόπουλος θα αντικαταστήσει τον Μωραϊτη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Αταμάν έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Τολιόπουλο, έχει περισσότερη εμπειρία από τον Μωραϊτη.
Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δανεικό τον Μωραϊτη, επειδή τον εμπιστεύεται. Θα αξιοποιηθεί όταν ελευθερωθεί θέση Έλληνα στο ρόστερ, όταν αποσυρθεί ο Σλούκας. Ο Τολιόπουλος αποτελεί προσωπική αδυναμία του Αταμάν. Βέβαια, ο Αταμάν δεν το έχει σε τίποτα, να τον παρκάρει στον πάγκο, αν δεν του κάνει. Θα του δώσει κάποιες ευκαιρίες».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο