Περίπου 200 Έλληνες φίλαθλοι επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης (27/5) στην Αθήνα, φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς η επιστροφή τους από το Άμπου Ντάμπι περιλάμβανε ενδιάμεση στάση στο Κουταΐσι της Γεωργίας.
Διαβάστε επίσης...
Εκεί σημειώθηκαν σοβαρές καθυστερήσεις και εντάσεις. Η πτήση από το Κουταΐσι προς την Αθήνα ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 11:50 το πρωί της Δευτέρας (26/5), αλλά καθυστέρησε λόγω εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Γεωργίας και των σχετικών στρατιωτικών ασκήσεων.
Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν, μόνο για να ενημερωθούν εκ νέου για αναβολή της απογείωσης και η κατάσταση αυτή επαναλήφθηκε τρεις φορές. Η νέα ώρα αναχώρησης ορίστηκε για τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης και έτσι έπειτα από 40 ώρες ταλαιπωρίας, οι Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν στην Αθήνα, όπου τους περίμεναν αστυνομικοί για να τους συνοδεύσουν εντός του αεροδρομίου.