Facebook Pixel ''Το θηρίο πρέπει να το σκοτώνεις''
Μπάσκετ
| 2012-03-21 15:40:00

''Το θηρίο πρέπει να το σκοτώνεις''

''Το θηρίο πρέπει να το σκοτώνεις''

Ο Καϊμακόγλου μίλησε για την ανάγκη να διορθωθεί o Παναθηναϊκός παρά το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε απέναντι στη Μακάμπι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καϊμακόγλου στον Sentra ''103,3'':

Για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι:«Πραγματικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε ακόμα και αν παίξαμε καλά. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Πρέπει να μάθουμε από το περσινό πάθημα του Ολυμπιακού».

Για το αν υπήρχε εντολή από τον προπονητή να χαλαρώσουν από ένα σημείο και μετά αφού η διαφορά ήταν μεγάλη:«Ίσως να υπήρξε κάποια χαλάρωση. Γίνανε κάποια λάθη προς το τέλος αλλά ο κάθε παίκτης πρέπει να δίνει το 100%. Όταν ένα μεγάλο θηρίο μπορείς να το σκοτώσεις, πρέπει να το κάνεις. Η Μακάμπι ανέβασε το ρυθμό της στο τέλος. Πρέπει να μπούμε με το σκεπτικό ότι η σειρά είναι στο 0-0».

Για το πώς είδε την Μακάμπι και το πως διαχειρίστηκαν το παιχνίδι:«Κάθε χρόνο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχει παίξει καλά παιχνίδια και δεν έδειξε χθες ότι έχει δείξει φέτος. Παίξαμε φανταστική άμυνα και είχαμε πολλά κλεψίματα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αν ξεκινήσουμε πολύ καλά θα τα παρατούσαν στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε με τρία συνεχόμενα τρίποντα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι προπονητές μας και οι παίκτες έχουν εμπειρία τέτοιων καταστάσεων. Αυτό που είναι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι το δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παπαλουκά και τον Σχορτσιανίτη που είναι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού:«Είναι πολύ ωραίο να συναντάς Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Μέσο στο γήπεδο δεν βλέπουμε πρώην παίκτες του Ολυμπιακού αλλά παίκτες της Μακάμπι. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους αλλά εφόσον και παλαιότερα ήταν αντίπαλοί μας θα έχουν κάποιο έξτρα κίνητρο εναντίον μας. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς μας για την υποστήριξη τους. Αξίζει ένα χειροκρότημα στους παίκτες που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό».

Για το αν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μακάμπι:«Δεν υπάρχουν φαβορί. Η σειρά μας είναι πολύ ισορροπημένη. Πέρυσι και οι δύο ομάδες πέρασαν στο Final 4 με μειονέκτημα έδρας. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα. Πήραμε το πρώτο παιχνίδι και πάμε στο δεύτερο».

Για την πιθανότητα το καλοκαίρι να αποχωρίσει οικογένεια Γιανακόπουλου από το μπάσκετ του Παναθηναϊκού:«Ότι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα αυτών των ανθρώπων. Καλό είναι να μην σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Θέλουμε να ζούμε το σήμερα και δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν πιστεύω πως θα την παρατήσουν. Αλλά ακόμα και αν την αφήσουν αυτή θα την δώσουν σε καλά χέρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags