"Καταιγιστικές" οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να έχει ήδη κλείσει στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ και ο Μόουζες Ράιτ θα ακολουθήσει το δρομολόγιο ΣΕΦ - Λιθουανία. Ο έτερος ελεύθερος αυτού του καλοκαιριού είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, του οποίου η περίπτωση είναι ξεχωριστή.
Διαβάστε επίσης...
Κι αυτό, διότι ο Σέρβος είναι κομμάτι της ερυθρόλευκης... οικογένειας. Όσον αφορά την υπογραφή νέου συμβολαίου του Μιλουτίνοφ με τους Πειραιώτες, δεν έχει προκύψει νεότερη ενημέρωση και ούτε πρόκειται στο εγγύς μέλλον.
Συγκεκριμένα, όπως έχει γνωστοποιηθεί καιρό τώρα, ο Ολυμπιακός θα μιλήσει μετά το πέρας των τελικών με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Με αυτόν τον τρόπο ο σέντερ των Πειραιωτών θα εστιάσει στον στόχο του πρωταθλήματος και μετά θα υπάρξουν οι διαπραγματεύσεις.