Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται από την Ισπανίδα δημοσιογράφο, Αντρέα Μπλεθ, ως φαβορί για την απόκτηση του Νικ Βάιλερ-Μπαμπ.

"H επιτυχία της Μπάγερν Μονάχου στην EuroLeague έχει ως αποτέλεσμα την προσέλκυση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης για τους παίκτες της. Ένας από αυτούς είναι ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, με τον Ολυμπιακό να πρωτοστατεί στην επίτευξη συμφωνίας για την υπογραφή του", σημειώνει στο ρεπορτάζ της η Μπλεθ.

"Αν επιβεβαιωθεί η υπογραφή του στον Ολυμπιακό, θα φύγει από την Μπάγερν Μονάχου μετά από πέντε σεζόν, έχοντας στην τελευταία κατά μέσο όρο 8,2 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 5,0 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 26 λεπτά ανά αγώνα, ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά του Γκόρντον Χέρμπερτ", προσθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάιλερ-Μπαμπ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στη regular season της Euroleague.