ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ
Καλή η αρχή, αλλά δεν είναι τα πάντα
Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, ιδού και το... πήδημα. Οι ελληνικές ομάδες άρχισαν τα πλέι οφ με τρόπο δυναμικό και έκαναν το 1-0. Οχι ότι ολοκλήρωσαν τη δουλειά, το αντίθετο μόλις την άρχισαν, όμως δεν είναι και λίγο αυτό που έκαναν.
Για την ακρίβεια αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν πολύ, διότι άλωσε την έδρα της Σιένα, έκανε το μπρέικ και ξέρει πλέον πως η πρόκριση στο φάιναλ φορ θα κριθεί στο ΣΕΦ.
Κόντρα, μάλιστα, στη ροή του αγώνα, διότι βρέθηκε να χάνει με 68-58, έμεινε χωρίς τον Σπανούλη που αποβλήθηκε με 5ο φάουλ. Κάπου εκεί, όμως, ανέλαβε δράση ο Εϊ Σι Λο. Και εκτέλεσε το ρόλο που έχει μάθει στην καριέρα του. Να είναι ηγέτης: Λόγω Σπανούλη έχει αποδεχθεί να κάνει άλλες δουλειές, όμως ο Ολυμπιακός ήθελε έναν γκαρντ να τον κρατήσει στην "κολασμένη" Παλαέστρα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο MVP της αναμέτρησης, αλλά ο Λο ήταν ο ηγέτης στα κρίσιμα. Σουτ από τα 5 μέτρα έβαλε, βολές έβαλε, ασίστ έδωσε. Ειδικά στο πιο καθοριστικό σημείο. Και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο