Η απώλεια του πρωταθλήματος Ελλάδας έχει... ταρακουνήσει τον Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι επιδιώκουν την άμεση επιστροφή τους στην κορυφή εντός κι εκτός συνόρων, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως αποκάλυψε ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» στο κανάλι της KingBet στο YouTube, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Τζάστιν Άντερσον ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Πρώτη κίνηση ΠΑΟ μετά το "κάζο" στους τελικούς - Θέλει παίκτη της Μπάρτσα!
Intime

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για το 3άρι του Παναθηναϊκού, ένα 3άρι που θα βγει λογικά στην αγορά και το έχει ο ατζέντης του Λεσόρ, ο Γιώργος Πάνου και η Octagon, είναι ο Τζάστιν Άντερσον.Ο Άντερσον έπαιζε στο ΝΒΑ, παίζει στην Μπαρτσελόνα και λήγει το συμβόλαιό του. Είναι ένας παίκτης που κοιτάζουν διάφορες ομάδες της Euroleague. Δεν αποκλείεται να "παίξει" και για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι πληροφορία, είναι μια εκτίμηση».