Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπασκόνια και να αγωνίζεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κάρλος Τορίμπιο, στην ιστοσελίδα “Solobasket”.

Αναλυτικά όσα σημείωσε:
Διαβάστε επίσης...
“Το μεγάλο πρόβλημα για τον Φέλιξ Φερνάντεθ και τον Τσέβι Πουχόλ είναι να βρουν αντικαταστάτη του Ρογκαβόπουλου, γνωρίζοντας πως ο Έλληνας φόργουορντ θα αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό”, υπογράμμισε.
“Αυτή είναι μια αναπάντεχη και σημαντική αποχώρηση από το ρόστερ της Μπασκόνια. Η κυρία επιλογή είναι να βρουν έναν παίκτη που θα παίζει σε περισσότερες από μια θέσεις. Υπάρχουν λίγοι παίκτες που θα παραμείνουν σίγουρα στο ρόστερ της ομάδας. Ο 23χρονος άσος από το Μαρούσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από μια σεζόν όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 9,0 πόντους και 3,3 ριμπάουντ στην Liga ACB”, συμπλήρωσε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο