Με το θέμα του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, τη μη συμμετοχή του στους τελικούς της Stoiximan GBL και την πρόσφατη ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ασχολήθηκε η ιστοσελίδα “Meridian Sport”.
Διαβάστε επίσης...
“Παρόλο που έμοιαζε μη ρεαλιστικό, ο Ματίας Λεσόρ κατάφερε να επιστρέψει στα παρκέ πριν το τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος πήρε λεπτά στο Final Four της EuroLeague, όμως ο Παναθηναϊκός απέτυχε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, αφού έχασε δύο φορές και τερμάτισε τέταρτος στην Ευρώπη. Υπήρχαν ερωτήματα σχετικά με το αν ήταν πολύ νωρίς για τον Λεσόρ, αν όντως έπρεπε να είχε αγωνιστεί”, γράφουν οι Σέρβοι.

“Μετά από δύο ματς στο Άμπου Ντάμπι, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός αγώνων των εξαιρετικό σέντερ και έτσι δεν πήρε μέρος στους ελληνικούς τελικούς, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Υπήρξε μάλιστα διαμάχη σχετικά με την κατάσταση του Λεσόρ, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να μείνει σιωπηλός και αντέδρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιτέθηκε σε όλους όσους δεν τον πίστευαν”, υπογραμμίζουν.