Facebook Pixel Ταυτισμένος με το κόκκινο
Μπάσκετ
| 2012-03-23 14:49:00

Ταυτισμένος με το κόκκινο

Ταυτισμένος με το κόκκινο

Στον Πειραιά τον φωνάζουν: "Air Printezis". Στη Σιένα ο ίδιος απέδειξε πως πατάει σταθερά τα πόδια του στη γη. Το μπρέικ επί των Ιταλών (και μάλιστα με τη δική του μέγιστη συνδρομή), δεν τον έκανε να ανακράξει "νενικήκαμεν". Γράφει ο Διονύσης Μαρίνος.

Περιορίστηκε στο απόλυτα προσγειωμένο... "αυτή η νίκη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα". Τίποτα... μέχρι να έρθουν οι άλλες δύο που θα δώσουν το εισιτήριο στον Ολυμπιακό για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Επιστρέφοντας από μια προβληματική διετία στη Μάλαγα, ο Γιώργος Πρίντεζης ουσιαστικά επανασυνδέθηκε με το... αίμα του. Με την ομάδα της καρδιάς του, καθώς ποτέ δεν έκρυψε πως η φανέλα με τα ερυθρόλευκα είναι αυτή που πάντα ήθελε να φοράει. Αλλωστε και στην καριέρα του με αυτήν ξεκίνησε να παίζει (το σωτήριο έτος 2002). Με εξαίρεση τη χρονιά που έκανε το... αγροτικό του με την Ολύμπια Λάρισας και την ισπανική περιπέτεια, όλη του η καριέρα είναι κόκκινη μέχρι το κόκαλο.

Τρανό δείγμα υπομονής, δουλειάς και σοβαρότητας, ο άσος του Ολυμπιακού κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (κι ας συνδέεται με τη γνωστή Βιβή Τσιάμη), η δε παρουσία του μέσα στο γήπεδο είναι απόλυτα αθλητική.

Ο ίδιος έπειτα από ένα άσχημο πέσιμο στο παρκέ σε ματς με τη Μάλαγα (κάτι που του προκάλεσε στιγμιαία αμνησία) παραδέχθηκε πως... "πρέπει να εκτιμούμε τα πράγματα που μας δίδονται. Κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας". Μάλλον έχει πιάσει το νόημα...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags