"Καταιγιστικές" εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Ρογκαβόπουλου, τον οποίο έχει βάλει στο... μάτι ο Παναθηναϊκός και οι Πράσινοι παλεύουν ώστε να τον επαναπατρίσουν και να τον κάνουν κάτοικο ΟΑΚΑ.

Ο Σωτήρης Βετάκης, μιλώντας στην εκπομπή "Strong Side", στάθηκε στα δεδομένα του σίριαλ. Αρχικά, σχολίασε πως ο μισθός του Ρογκαβόπουλου θα διπλασιαστεί τη νέα σεζόν αν παραμείνει στην Μπασκόνια και από τα 300.000 ευρώ θα φτάσει να λαμβάνει περίπου 600.000.

Εκτός μάχης για Ρογκαβόπουλο ο Ολυμπιακός - "Μυθική" πρόταση του ΠΑΟ!

Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος έβγαλε στην επιφάνεια και τα... ποσά που έχουν μπει στο τραπέζι. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών ύψους 4,3 εκατομμυρίων ευρώ στον "Ρόγκα" και η Μπασκόνια θέλει ένα ποσό γύρω στα 1,3 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει. Τέλος, όπως σημείωσε ο Βετάκης, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.