Τις εξελίξεις στο πεδίο των "προσθαφαιρέσεων" για τη Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε σε άρθρο του ο δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο, στην ιστοσελίδα «Encestando» και κάνει ειδική μνεία στον Άλεκ Πίτερς.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Το ρόστερ περιλαμβάνει τον Ιμπάκα, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει. Το συμβόλαιο του Μούσα ολοκληρώνεται, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ντουμπάι από τον Απρίλιο. Επίσης, ο Ρατάν-Μέις, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, θα αποζημιωθεί για να αποχωρήσει. Ο Ούγκο Γκονζάλεθ επελέγη στο draft από τους Μπόστον Σέλτικς, οπότε αποχωρεί και αυτός.

O Εντιαγέ στοχεύει επίσης να πάει στις ΗΠΑ, ενώ θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει με τον Μπρούνο Φερνάντο, ο οποίος έχει συμβόλαιο όμως δεν έχει πείσει εντελώς. Ο Τεό Μαλεντόν και ο Νταβίντ Κράμερ υπέγραψαν, ενώ έχουν κάνει πρόταση και για τον Άλεκ Πίτερς, αλλά πρέπει να τον πείσουν να φύγει από τον Ολυμπιακό».