Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ψάχνει ομάδα, καθώς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να παίξει τη νέα σεζόν, με την ιστοσελίδα «Βuzz Sport» να αναφέρεται στην πιθανή επόμενή του ομάδα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ντουμπάι ΒC είναι υποψήφιες για την απόκτηση του Σέρβου φόργουορντ/σέντερ, σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο, πέραν φυσικά του Ερυθρού Αστέρα.
Διαβάστε επίσης...
«Η απόφαση του Ολυμπιακού να χωρίσει τους δρόμους του με τον Φίλιπ Πετρούσεφ αντανακλά την πρόθεσή του για αναθεώρηση του υπάρχοντος ρόστερ, με τη ρήτρα αποδέσμευσης να εκπνέει στα μέσα Ιουλίου και να πιέζει τους μνηστήρες.
Η αβεβαιότητα του Πετρούσεφ για το Βελιγράδι, παρά το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, προσθέτει ίντριγκα, ενώ η Ντουμπάι και η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρουν εναλλακτικές οδούς που θα μπορούσαν να τερματίσουν τη θητεία του στην ελληνική ομάδα», σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο