Ο Βασίλιε Μίσιτς αποτέλεσε δυνατό "στόχο" του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει σοβαρά.
Μετά την απόκτησή του από τους Μιλγουόκι Μπακς η υπόθεσή του μπήκε σε άλλη βάση συζήτησης, αφού θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν τα Ελάφια τι θα κάνουν με το συμβόλαιό του, αν και το πιθανότερο είναι τελικά να αποχωρήσει με προορισμό την Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης...
Όπως λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης, με ανάρτησή του στο "Χ", ο 31χρονος γκαρντ έχει "τελειώσει" για τους Ερυθρόλευκους και οι πιθανότεροι προορισμοί του είναι είτε η Χάποελ Τελ Αβίβ είτε η Φενέρμπαχτσε.
Δείτε τι έγραψε στο "Χ" ο Βετάκης:
Σύμφωνα με τον Βετάκη ο #olympiacosbc δεν θα ασχοληθεί άλλο με Μίσιτς και πιθανότεροι προορισμοί είναι η Χαποελ και η Φενέρ. — TDorsey (@tylerolympiacos) July 3, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο