Η επικείμενη μεταγραφή... βόμβα του Γιόνας Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό δημιουργεί ένα ντόμινο αλλαγών, με τον Γουένιεν Γκέιμπριελ να έχει ήδη αποχωρήσει και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν να είναι στην πόρτα της εξόδου.
Διαβάστε επίσης...
Ο Μπουράκ Αλατζά γνωστοποίησε τον ενδιαφέρον της ομάδας του Ντουμπάι, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου για τον Τούρκο σέντερ του Τριφυλλιού ο οποίος είναι "φευγάτος" από το ΟΑΚΑ.
«Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιόνας Βαλαντσιούνας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ομέρ Γιούρτσεβεν για έναν χρόνο.
Jonas Valanciunas transferinin tamamlanmasının ardından Panathinaikos BC'nin Ömer Faruk Yurtseven'in kontratındaki artı 1 yıllık opsiyonu kullanmaması bekleniyor.
— Burak Alaca (@Burak_Alaca_) July 4, 2025
27 yaşındaki pivot Dubai Basketball ve Bayern Münih'in takip ettiği oyuncular arasında.#PaoBc pic.twitter.com/gflr7RhmcK