Διαβάστε επίσης...
«Προτάθηκε ο Τζόουνς», γράφει η εφημερίδα ΦΩΣ στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 24χρονος σέντερ, Κάι Τζόουνς από τις Μπαχάμες με ύψος 209 εκατοστά, θα εξεταστεί από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του επερχόμενου Summer League. Είναι ελεύθερος στην αγορά του NBA και η περίπτωση του θα τσεκαριστεί από τον Ολυμπιακό.
Στο κάδρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται και ο Λαντέιλ αν μείνει ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς.
Ο Αυστραλός σέντερ Τζοκ Λαντέιλ βρίσκεται πλέον στη λίστα των ελεύθερων παικτών στο οργανισμό των Χιούστον Ρόκετς, και αναζητά την επόμενη ομάδα του. Πέρσι συμμετείχε σε 42 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όπου κατέγραψε μέσους όρους 4.8 πόντων, 3.3 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι.