Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν το "κουνάει" από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός παίκτης θα συνεχίσει και του χρόνου στους πρωταθλητές Ελλάδας παρά το ενδιαφέρον που έλαβε από άλλη ομάδα της Euroleague.

Δημοσίευμα του "Μeridian Sports" αναφέρει ότι ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είχε βάλει στο... μάτι τον ΜακΚίσικ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Colpo grosso Ολυμπιακού: Τον ήθελε η Βίρτους Μπολόνια, αλλά έμεινε στο ΣΕΦ!

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε ξεκάθαρο μετά το Final Four πως μπορεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μίλησε δημοσίως για τις σκέψεις του και παραδέχτηκε πως ίσως ήταν η ώρα να πει «αντίο». Ήταν κάτι τελείως ξαφνικό και αν δεν αποσυρόταν, θεωρείτο δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι φήμες πως μπορεί να μετακομίσει στη Βίρτους», γράφεται χαρακτηριστικά.

«Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενδιαφέρθηκε για εκείνον, όμως ο σύλλογος του Πειραιά αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αμερικανό. Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον ΜακΚίσικ για ακόμη ένα χρόνο και θα συνεχίσει του χρόνου να παίζει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα», συμπληρώνουν οι Σέρβοι.