Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μονακό στο Final Four του Άμπου Ντάμπι.
Διαβάστε επίσης...
Ο άλλοτε γκαρντ των Πειραιωτών και νυν της Μυκόνου, σε συνέντευξή του στο Amerikanos24TV και τον Νίκο Ζέρβα, είπε σχετικά: «Aπό τον Ολυμπιακό δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση στο Final Four. Ήταν αποκαρδιωτικό αυτό που είδα στον ημιτελικό. Όχι μόνο τακτικά. Πνευματικά πιο πολύ, να σου πω την αλήθεια. Αντί να μπει με το μαχαίρι στα δόντια, με τις προσωπικότητες, με τον τίτλο του φαβορί, του πρώτου στην κανονική περίοδο, είδα μια ομάδα άτολμη, άοσμη».

Και πρόσθεσε: «Ο προπονητής πρέπει πνευματικά να την έχει έτοιμη την ομάδα. Αν μια ομάδα δεν είναι πνευματικά έτοιμη, το 70-80% είναι του προπονητή. Είναι και των παικτών, αλλά και ο προπονητής δουλειά του είναι να έχει την ομάδα έτοιμη πνευματικά. Τον Μπαρτζώκα τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, το λέω εντελώς καλοπροαίρετα».