Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας και μίλησε για το «σίριαλ» με τον Βασίλιε Μίτσιτς: «Από τον Ολυμπιακό διαψεύδονται όλες οι πληροφορίες, και τονίζεται πως αναζητείται ένας γκαρντ με έμφαση στις αμυντικές δυνατότητες. Όσο η αγορά όμως οδηγεί προς τον Μίτσιτς, δεν αποκλείω να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, αν ρίξει τις απαιτήσεις του.
Διαβάστε επίσης...
Όσο περνάει ο καιρός, και οι απαιτήσεις του Σέρβου θα πέσουν. Θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να τον δούμε σε μία ομάδα που δεν υπολογίζαμε».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Νο1 στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα, για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα του έδινε ό,τι ήθελε, ήταν ο Ντάντε Έξουμ που αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο NBA!