Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός "leading guard", ενώ γνωστό είναι επίσης πως έχει "κυκλώσει" την περίπτωση του Βασίλιε Μίσιτς ως τον πρώτο στόχο του, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από δύο σεζόν στο ΝΒΑ. Ωστόσο, η υπόθεση του διεθνή Σέρβου είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οπι απαιτήσεις του παίκτη είναι αρκετά υψηλές, ενώ για την ώρα φαίνεται πως δεν θέλει να τις κατεβάσει, γεγονός που δυσκολεύει πάρα πολύ τις διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών. 

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στρέψει τα μάτια τους σε ακόμα δύο παίκτες στην περίπτωση που εν τέλει δεν επιτευχθεί η μεταγραφή του Μίσιτς. Σύμφωνα, με τη σέρβικη ιστοσελίδα “Telesport”, η πειραϊκή ομάδα ενδιαφέρεται τόσο για την περίπτωση του Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις. όσο και του Κίτον Γουάλας των Ατλάντα Χοκς.

Οι δύο αντι-Μίσιτς που εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα των Σέρβων:

“Θα δούμε αν είναι εφικτό ο Φρανσίσκο να ενισχύσει τους “ερυθρόλευκους”, δεδομένης της προηγούμενης ανανέωσης συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο και του πρώτου “κόκκινου φωτός”. Η Ζαλγκίρις υπέγραψε ήδη με έναν πόιντ γκαρντ, και ο δεύτερος δεν είναι μακριά”, σημειώνουν.


“Ήδη ο Ολυμπιακός εξετάζει άλλη λύση. Οι Πειραιώτες κοιτούν προς την κατεύθυνση του Κίτον Γουάλας, ενός έμπειρου παίκτη των Ατλάντα Χοκς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι μόνος του σε αυτή την υπόθεση, καθώς και η Εφές μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι. Πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη, προς το παρόν, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο”, τονίζουν.

Οι δύο αντι-Μίσιτς που εξετάζει ο Ολυμπιακός!