Βασίλιε Μίσιτς: Οι πληροφορίες που αφορούν την επόμενη ομάδα του άλλοτε MVP της Euroleague ποικίλλουν και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τον Ολυμπιακό... δεν έχουν τελειωμό, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον σπουδαίο γκαρντ από τη Σερβία.
Διαβάστε επίσης...
Πληροφορίες σχετικά με το… σίριαλ του διεθνούς πόιντ γκαρντ, Βασίλιε Μίσιτς, έφερε στο φως η ιστοσελίδα “Mozzart Sport“ και αποκάλυψε το πλάνο των Πειραιωτών για τον παίκτη.
“Τις τελευταίες ημέρες, τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ανοιχτά ότι η συμφωνία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και ότι ο Βασίλιε Μίσιτς θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, πλαισιώνοντας τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σάσα Βεζένκοβ”, γράφουν οι Σέρβοι.
“Ωστόσο, ακολούθησε μια «βόμβα» που έσκασε ξαφνικά: ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Μίτσιτς, καθώς φημολογείται ότι από τον Πειραιά κατατέθηκε πρόταση περίπου 5.000.000 ευρώ ετησίως. Ο Ολυμπιακός βλέπει ξεκάθαρα τον Μίσιτς ως ηγέτη της ομάδας, δίνοντάς του ουσιαστικά τα “κλειδιά” στη θέση του πλέι μέικερ”, προσθέτουν.