Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γιόνας Βαλαντσιούνας, τον οποίο θέλουν να δουν να γίνεται κάτοικος ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια ώρα το Τριφύλλι προετοιμάζεται για κάθε σενάριο και εξετάζει τον Ντάνιελ Τάις, με τον Αντρέα Καλτσόνι να δίνει τη νεότερη ενημέρωσή του για τον παίκτη της Μονακό.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη του έχει προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο αλλά και η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να τον αποκτήσει.
Όσα έγραψε:
«Αρκετές ομάδες της Euroleague ενδιαφέρονται για τον Ντάνιελ Τάις. Μία από αυτές είναι η Φενέρμπαχτσε. Ο Τάις έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το 2026. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Μονακό τού έχει προτείνει επέκταση συμβολαίου, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπογράψει».
Several EuroLeague teams are interested in Daniel Theis. One of these is Fenerbahçe.
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) July 18, 2025
Theis has a contract with AS Monaco until 2026.
According to my information, AS Monaco has offered him a contract extension, but nothing has been signed yet…#EuroLeague #ASMonaco #Monaco pic.twitter.com/olKa7tPxvB