Φίλιπ Πετρούσεφ: Ο Σέρβος ψηλός έφυγε από τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανακοινώνουν την παραχώρησή του στην Dubai BC η οποία πρωτοεμφανίζεται φέτος στην Euroleague.
Ο Πετρούσεφ δεν έβλεπε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό και παρά το... σίριαλ που διαδραματίστηκε, βρήκε τρόπο διαφυγής από το ΣΕΦ και καταλήγει σε καινούργια ομάδα.
Διαβάστε επίσης...
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή, Φιλίπ Πετρούσεφ στην Dubai BC και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή, Φιλίπ Πετρούσεφ στην Dubai BC και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. #OlympiacosBC pic.twitter.com/WC68PC3Pkk — Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 26, 2025
Την μεταγραφή επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η Dubai BC, η οποία καλωσόρισε τον Πετρούσεφ στον σύλλογο και έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον παίκτη.
Welcome to your new home, Filip pic.twitter.com/8rR3NeKtAB — Dubai Basketball (@dubaibasket) July 26, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο