Εβάν Φουρνιέ: Ο παίκτης του Ολυμπιακού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες και έκανε ανάρτηση... παράπονο για τις φήμες που κυκλοφορούν.
Διαβάστε επίσης...
Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως είναι ανυπόφορη η κατάσταση με τις ψεύτικες ειδήσεις που κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι και απόρησε πώς αντέχουν οι φίλοι του μπάσκετ αυτή την κατάσταση.
Όσα έγραψε ο Γάλλος αστέρας:
«Αν το ευρωπαϊκό μπάσκετ θέλει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, χρειάζεται μια αλλαγή στον τρόπο που μεταδίδουμε τα νέα. Όλες οι ψεύτικες φήμες είναι ντροπιαστικές. Αυτή είναι η πρώτη μου offseason και είμαι εξαντλημένος. Δεν ξέρω πώς το κάνετε αυτό κάθε καλοκαίρι».
If European basketball wants to get taken seriously there needs to be a change in how we report news.
— Evan Fournier (@EvanFourmizz) July 28, 2025
All the fake rumors are fucking embarrassing.
This is my first off season and Im exhausted. I dont know how yall do this every summer lol