Facebook Pixel Στη "χρυσή λίστα" Ζοτς και Μήτσος! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2012-03-27 18:05:00

Στη "χρυσή λίστα" Ζοτς και Μήτσος! (ΦΩΤΟ)

Στη "χρυσή λίστα" Ζοτς και Μήτσος! (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας μεταξύ των οπαδών της Μακάμπι στα εντός έδρας παιχνίδια της, που αφορά τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα το τηρήσουν για το δίδυμο του Παναθηναϊκού;

Αυτό που μυρίστηκε ο σκύλος ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο "Γιαντ Ελιάου", είναι πως τα ονόματα των Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη είναι πολύ πιθανό να γραφτούν στη "χρυσή λίστα" των οπαδών της Μακάμπι. Τι ακριβώς είναι αυτή η "χρυσή λίστα"; Στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, υπάρχει ένας άτυπος κανόνας μεταξύ των οπαδών, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των αντίπαλων παικτών: Να μην αποδοκιμάζονται όσοι αποτελούν αυτό που λέμε ...κοσμήματα για το άθλημα. Αναφερόμαστε, φυσικά, σε τεράστιους αθλητές και προσωπικότητες του μπάσκετ, που χειροκροτούνται από τους φίλους της Μακάμπι, χωρίς όμως να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των οπαδών.

Να αναφέρουμε μερικά ονόματα, για να αντιληφθείτε καλύτερα το ειδικός βάρος των αθλητών που αναφερόμαστε; Κορμπαλάν, Πέτροβιτς, Γκάλης, Μενεγκίν και Μποντιρόγκα (στη θητεία του στη Ρόμα), είναι κάποιοι από αυτούς! Με τον σκύλο να οσμίζεται πως κάτι παρόμοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα το βράδυ με τους Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη!

Ο Διαμαντίδης, άλλωστε, είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει δεχτεί κέρμα από την κερκίδα του "Γιαντ Ελιάου" τα 15 τελευταία χρόνια, σε προηγούμενη επίσκεψή του με τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ. Αυτή η ενέργεια, όμως, δεν είχε καμία σχέση με τους οργανωμένους οπαδούς της Μακάμπι ή, πολύ περισσότερο, με την ίδια την ομάδα. Μάλιστα, ήταν τέτοια η ντροπή που ένιωσαν η διοίκηση και οι οργανωμένοι οπαδοί για το γεγονός, που την επόμενη ημέρα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούσαν συγνώμη για το γεγονός. Ενώ είχαν γίνει και ανακρίσεις, προκειμένου να βρεθεί ποιος ανεγκέφαλος πέταξε το κέρμα στον Διαμαντίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags