Για κρούση της Χάποελ Τελ Αβίβ στον Ράσελ Γουέστμπρουκ νωρίτερα στη φετινή offseason, έκανε λόγο η “Mundo Deportivo”.
Διαβάστε επίσης...
“Αναζητείται ομάδα για τον MVP του 2017, ο οποίος απέρριψε την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο με τους Νάγκετς, παρότι δύσκολα θα βρει αλλού καλύτερη ευκαιρία να φορέσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι που του λείπει. Άλλωστε, η απόκτησή του υπήρξε προσωπική επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς, αν και κάποιοι στα αποδυτήρια δεν τον έβλεπαν με καλό μάτι”, υπογραμμίζει ο Τόνι Κανιαμέρας.
“Στα 36 του χρόνια και μετά την ελευθερία που απέκτησε ως free agent, έμοιαζε πιθανό να αλλάξει παραστάσεις, αποδεχόμενος την εντυπωσιακή πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία θα μπορούσε να τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ευρωπαϊκή ιστορία. Ωστόσο, η απειλή για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στην EuroLeague απομακρύνεται, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γουέστμπρουκ θα παραμείνει στο NBA, με πιθανότερο προορισμό τους Σακραμέντο Κινγκς”, αναφέρει.
Ταϊρίς Ράις: «Κάποιες ομάδες Ευρωλίγκας παίρνουν παίκτες μόνο και μόνο επειδή έπαιξαν στο ΝΒΑ»
Ο Ταϊρίς Ράις θεωρεί πως αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας προχωρούν σε μεταγραφές εντυπωσιασμού και όχι τόσο ουσίας, όταν επιλέγουν παίκτες μόνο και μόνο επειδή πέρασαν από το ΝΒΑ.
«Μερικές από αυτές τις ομάδες της Ευρωλίγκας αποκτούν παίκτες μόνο και μόνο επειδή έπαιξαν στο NBA. Είναι μια αλλαγή που συμβαίνει. Περισσότερη για τη δημοσιότητα και το show, λιγότερο για το μπάσκετ και τις νίκες. Υποθέτω ότι το θετικό είναι ότι εμπορικά οι πωλήσεις θα πρέπει να αυξηθούν», έγραψε στο X o 38χρονος Αμερικανός παλαίμαχος γκαρντ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
Some of these Euroleague teams signing guys just because they played in the NBA. It’s a shift happening. More publicity and entertainment, less about hoops and winning. I guess the plus side is sales should go up.
— Tyrese Rice (@ReseRice4) August 10, 2025