Η άμυνα δεν φτάνει για να γίνει το διπλό στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του μια Μακάμπι του έτρεμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν τόσο κακός επιθετικά, που δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από τη Νόκια Αρένα. Και πλέον βρίσκεται για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Την Πέμπτη θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους πράσινους να κερδίσουν μέσα στο Τελ Αβίβ, είναι προφανές ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία.
Φυσικά και αυτή η ευκαιρία δεν χάθηκε στο τρίποντο του Νικ Καλάθη. Ο Ομπράνβτοβιτς προτίμησε να αφήσει στο παρκέ έναν παίκτη που δεν το... έχει από μακριά. Είχε 0 στα 2, δεν τολμούσε καν να επιχειρήσει προσπάθεια από τα 6.75, σε μια φάση λίγο πριν μπερδεύτηκε μόνος του, αν και δεν είχε πίεση. Ο Διαμαντίδης δεν πήρε πάνω του την ευθύνη, έστω κι αν η Μακάμπι του έδωσε χώρο και δεν του έκανε φάουλ.
Οι πιθανότητες να στείλει ο Διαμαντίδης το ματς στην παράταση ήταν πολλές περισσότερες σε σχέση με τον Καλάθη, σε μια φάση που θύμισε κατά πολύ το ματς πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μόνο που ο Χέντριξ δεν πίεσε όσο ο Χάινς τον Διαμαντίδη, του άφησε πεδίο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε την πάσα και χάθηκε η ευκαιρία για ισοφάριση.
Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο