Facebook Pixel Στο χέρι του η πρόκριση!
Μπάσκετ
| 2012-03-28 13:51:00

Στο χέρι του η πρόκριση!

Στο χέρι του η πρόκριση!

O Αντώνης Καλκαβούρας γράφει για τα υπέρ και τα κατά της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι και προβλέπει ότι η ενέργεια του "τριφυλλιού" θα κρίνει την έκβαση του 4ου αγώνα της Πέμπτης.

H Μακάμπι, λοιπόν, ήταν η νικήτρια (65-62) του συγκλονιστικού 3ου αγώνα της προημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση στο φάϊναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Πόσο κοντά, όμως, βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ισραήλ και φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκα από το να “σφραγίσει” το εισιτήριό της για την Πόλη και να αποκλείσει τον πρωταθλητή Ευρώπης από το κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στερώντας του παράλληλα τη δυνατότητα να υπερασπιστεί το “στέμμα” που κατέκτησε πέρυσι στην Βαρκελώνη;

Πολλοί θα βιαστούν να πουν πως η ομάδα του Ντέϊβιντ Μπλατ, δύσκολα θα χάσει τη μοναδική αυτή ευκαιρία που της έδωσε η νίκη στα... σημεία που πέτυχε στο 3ο ματς και με το απίστευτο κοινό της να της δίνει έξτρα ώθηση, θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του “τριφυλλιού” και θα πετύχει τον στόχο της. Άλλωστε, η Μακάμπι δε νίκησε τον Παναθηναϊκό με το κλασσικό στυλ μπάσκετ που συνήθως παρουσιάζει στους φιλάθλους της, αλλά προσάρμοσε το παιχνίδι της στα αγωνιστικά δεδομένα των “πρασίνων”, περιόρισε τους “πράσινους” στους 62 πόντους και ουσιαστικά πήρε αυτό που ήθελε από την άμυνα!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags