Euroleague: Νέα δεδομένα σχετικά με την ψηφοφορία των ομάδων μετόχων της διοργάνωσης, σχετικά με την έδρα του Final Four, μιας και μπορεί η διαδικασία να ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (10/9) όμως όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα η ψηφοφορία είναι πολύ πιθανών να αναβληθεί μιας και μετά την επιστολή του Ερυθρού Αστέρα στην διοργανώτρια Αρχή, που έκανε λόγο για μη ακριβή στοιχεία σχετικά με την προσφορά του Βελιγραδίου, σε σχέση με αυτή της Αθήνας, πολλές ομάδες δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την απόκρυψη στοιχείων που πιθανότατα υπάρχουν.
Διαβάστε επίσης...
«Αφού λάβαμε την παρουσίαση που δόθηκε στα σωματεία μέσω email, μείναμε κάπως έκπληκτοι, καθώς δεν περιλάμβανε ακριβή δεδομένα και στοιχεία από την επίσημη προσφορά μας, μαζί με εξηγήσεις που μας είναι άγνωστες. Για χάρη της διαφάνειας στη διαδικασία αυτή, σας αποστέλλουμε, μαζί με αυτήν την επιστολή και το email, την επίσημη παρουσίαση και προσφορά του Βελιγραδίου και της Σερβίας, καθώς και την έκδοση που έχετε ήδη λάβει από τη διοίκηση της EuroLeague.
Ο μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρης διαφάνεια και τα ίσα δικαιώματα ώστε να παραμείνουμε δίκαιος ανταγωνιστής στη διεκδίκηση της διοργάνωσης του Final Four. Πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει αυτό το δικαίωμα μέσα από τη δουλειά μας, τη συμπεριφορά μας, τον επαγγελματισμό μας και τη δυνατή συνεργασία μας. Αν, μετά την αξιολόγηση όλων των πληροφοριών και των προσφορών που έχουμε καταθέσει, η απόφαση είναι να απονεμηθεί το Final Four σε άλλη πόλη, θα απευθύνουμε με σεβασμό τα συγχαρητήριά μας στον νικητή», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή του Ερυθρού Αστέρα προς την Euroleague.