Facebook Pixel Κι όμως, νίκησε χωρίς να λάμψει!
Μπάσκετ
| 2012-03-30 07:50:00

Κι όμως, νίκησε χωρίς να λάμψει!

Κι όμως, νίκησε χωρίς να λάμψει!

Το 4ο ματς με τη Μακάμπι, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια χωρίς επόμενη μέρα, ακόμη και χωρίς να εντυπωσιάζει. Γράφει ο Αντώνης Καλκαβούρας.
 

Μετά τον αγώνα της Τρίτης (27/03) σας εξηγήσαμε γιατί οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να απογοητευτούν και να χάσουν τις ελπίδες τους! Έστω κι αν η Μακάμπι νίκησε (65-62), προσαρμόζοντας το παιχνίδι της στο στυλ του "τριφυλλιού", ήταν φανερό ότι ο "σοβαρός" πρωταθλητής Ευρώπης, δεν θα μπορούσε να ηττηθεί από μία ομάδα που με πολύ λιγότερο ποιοτικές επιθετικές επιλογές και το σημαντικότερο να γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες μέσα σε 8 ημέρες.

Οι "πράσινοι", λοιπόν, "άλωσαν" τη "Νόκια Αρίνα" (69-78), επανέκτησαν το πλεονέκτημα της έδρας και πλέον απέχουν μόλις ένα βήμα από το φάϊναλ-φορ της Ευρωλίγκα. Την ερχόμενη Πέμπτη (05/04) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα έχουν την ευκαιρία να "σφραγίσουν" το εισιτήριό τους για την 11η συμμετοχή στην ιστορία τους στο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ και λογικά, αν έχουν λίγο μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι και δεν παρουσιάσουν τον κακό τους εαυτό τους, θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags