Η Euroleague της σεζόν 2025-26 ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και ο Τόμας Σατοράνσκι έκανε τις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη 10άδα της κανονικής διάρκειας.
Ο Τσέχος γκαρντ της Μπαρτσελόνα δίνει μεγάλη τύχη στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εκτιμώντας ότι θα πάρουν την πρωτιά οι «πράσινοι», ενώ στη δεύτερη θέση θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες.
Διαβάστε επίσης...

Τη δική του ομάδα ο Σατοράνσκι τη βλέπει να τερματίζει 6η, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μονακό και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε θα καταλάβουν την 3η, την 4η και την 5η θέση, αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, για τον 33χρονο άσο η πρώτη δεκάδα θα κλείσει με 7η την Μπάγερν Μονάχου, 8η την Αρμάνι Μιλάνο, 9η την Παρτιζάν Βελιγραδίου και 10η την Αναντολού Εφές.
Για την Ντουμπάι BC o Σατοράνσκι πιστεύει ότι θα κινηθεί χαμηλά (17η θέση), ενώ 20ή και ουραγός εκτιμά ότι θα βρεθεί η Βαλένθια.
Tomas Satoransky takes on the EuroLeague Standings Prediction filter on TikTok #EuroLeague #Standings pic.twitter.com/V5RDqV39HR — EuroLeague (@EuroLeague) September 18, 2025