Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις συμφώνησε με τους Ιντιάνα Πέισερς και παραμένει στο NBA.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, αφού οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν ενίσχυση στα γκαρντ, με τις τελευταίες πληροφορίες να τους θέλουν να έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Φρανκ Ντιλικινά.

Ο Μόρις τσεκαρίστηκε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ESPN, ο 30χρονος άσος έφτασε σε συμφωνία με τους Πέισερς για μονοετές συμβόλαιο και έτσι θα ενταχθεί στους περυσινούς φιναλίστ του NBA.

Ο Μόρις συνεπώς θα παραμείνει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη για ένατη σεζόν. Στην πορεία του στο NBA ο έμπειρος γκαρντ μετρά 420 αγώνες, με απολογισμό 9.5 πόντους και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Φίνιξ Σανς, μετρώντας 5,2 πόντους και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 45 συμμετοχές.