Εβάν Φουρνιέ: Ο Ολυμπιακός μετράει ανάποδα για τον πρώτο αγώνα του στη φετινή Euroleague, μιας και το βράδυ της Τρίτης (30/9) αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην Ισπανία και ο Γάλλος σούπερ σταρ των Ερυθρόλευκων έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

“Να έχετε μία καλή σεζόν φίλοι μου. Πάντα μαζί”, ήταν το μήνυμα του Γάλλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Πολλά τα προβλήματα για τους Βάσκους 

Την Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (30/9) για την πρεμιέρα της Euroleague και δεν λείπουν οι απουσίες για την ομάδα του Πάολο Γκαλμπιάτι.

Συγκεκριμένα, ο Μαμαντί Ντιακιτέ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση στην «Μπουέσα Αρένα», καθώς ο 28χρονος σέντερ από τη Γουινέα ταλαιπωρήθηκε από μία σοβαρή ίωση τις τελευταίες ημέρες και χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Συνεπώς, ο Ντιακιτέ τέθηκε νοκ άουτ, την ίδια στιγμή που παραμένει στα… πιτς ο Ρόντιονς Κούρουκς ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο κι εξαιτίας του οποίου ο 27χρονος Λετονός φόργουορντ δεν κατάφερε να ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο Eurobasket 2025.

Έτσι, οι Βάσκοι δεν θα παραταχθούν πλήρεις ενάντια στους «ερυθρόλευκους» κι ενώ βέβαια στοχεύουν με τη σειρά τους στο νικηφόρο ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση. 

"Φτιαγμένος" ο Φουρνιέ - Η ανάρτηση για τη νέα σεζόν στη Euroleague
Intime