H Παρτιζάν λίγο έλειψε να... αυτοκτονήσει απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως έφτασε στην πρώτη της νίκη για τη φετινή Euroleague επικρατώντας με 80-78, με τον Γκούντουριτς να αστοχεί στο φινάλε σε σουτ που θα έδινε το διπλό στην ιταλική ομάδα.
Ο Ζοτς έδινε οδηγίες την ώρα που γινόταν η τελευταία φάση και αν δεν ήταν ο διαιτητής μπροστά του θα είχε πατήσει μέσα στο παρκέ. Τα έψαλε για την τελευταία άμυνα.
Διαβάστε επίσης...
Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε με 80-78 της Αρμάνι Μιλάνο, για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ισορροπώντας το ρεκόρ της σε 1-1, όσο είναι και της ιταλικής ομάδας.
Κορυφαίος των νικητών ο Στέρλινγκ Μπράουν με 20 πόντους, ενώ από την Αρμάνι Μιλάνο πάλεψε ο Σέιβον Σιλντς με 21.