Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα και ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αυτή.
Μιλώντας στο «Urbonus podcast» του Basketnews.com, o γνωστός Λιθουανός αναλυτής ανέφερε ότι βλέπει τον Greek Freak να ντύνεται στα ερυθρόλευκα, έχοντας ως προπονητή του τον Βασίλη Σπανούλη, αφού οι δυο τους έχουν και άριστες σχέσεις με τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης...

«Θέλω να τον δω στη Euroleague, όχι σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το BCL ή ό,τι θα υπάρχει σε έξι χρόνια, γιατί δεν ξέρουμε με το ΝΒΑ Europe. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει προπονητής του Ολυμπιακού και ο Γιάννης θα ακολουθήσει το είδωλό του, όπου και αν πάει. Οπότε ο Ολυμπιακός είναι η επιλογή μου», ανέφερε ο Γ. Μπλαζεβίτσιους.
Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show», είχε δηλώσει για το μέλλον του: «Είμαι 30 χρονών, μέχρι τα 36-38 μπορώ να παίξω στο NBA. Θα ήθελα να κλείσω σε ελληνική ομάδα την καριέρα μου. Δεν θέλω να ζήσω στην Αμερική, θα γυρίσω πίσω. Θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου εδώ, είτε λέγεται Φιλαθλητικός είτε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είτε Άρης. Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω. Θα μπορούσα σίγουρα».