Facebook Pixel Κάτι είχε στο μυαλό του...
Μπάσκετ
| 2012-04-02 10:30:00

Κάτι είχε στο μυαλό του...

Κάτι είχε στο μυαλό του...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτή τη φορά για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ.

Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να πάρει την ευλογία του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ήταν αρχηγός της αποστολής θύμισε στον Πατριάρχη μία εκδήλωση που έγινε το 2000 στην Κορέα και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ της Πόλης...

«Οταν στην Κορέα το 2000 ήρθατε για να ευλογήσετε το Aegean Legend, ήταν ο Θρύλος του Αιγαίου, τώρα ήρθε ο Θρύλος της Ελλάδας στο Πατριαρχείο. Το φετινό φάιναλ φορ θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη», είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φαίνεται πως κάτι είχε στο μυαλό του...

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ πίστευαν από την αρχή στις δυνατότητες αυτής της ομάδας παρά τις πολλές αλλαγές σε παίκτες και πλάνο που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και πάλι στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά όχι για να δουν από κοντά την ομάδα σε κάποιο τουρνουά, αλλά για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του Ντούσαν Ιβκοβιτς και των παικτών του στο μεγαλύτερο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το φάιναλ φορ.

Πάντως, το γεγονός πως το φάιναλ φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια Αγγελόπουλου, όπως είχε δηλώσει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο μετά την κατάκτηση της πρόκρισης:

«Σίγουρα για εμάς έχει κάποιους συμβολισμούς, γιατί η σχέση της οικογένειάς μας τόσο με το Πατριαρχείο όσο και με την Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή», ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έδωσε ραντεβού με τους παίκτες και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς στην Κωνσταντινούπολη, μιλώντας στα αποδυτήρια λίγο μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags