Facebook Pixel "Ποιο Φάιναλ Φορ; Το πρωτάθλημα..."
Μπάσκετ
| 2012-04-02 11:37:00

"Ποιο Φάιναλ Φορ; Το πρωτάθλημα..."

"Ποιο Φάιναλ Φορ; Το πρωτάθλημα..."

To πρωτάθλημα θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης...

"Ο κόσμος δεν έχει γευτεί τη χαρά του πρωταθλήματος, πονάει και γι’ αυτό δεν έρχεται στο γήπεδο. Κακά τα ψέματα, όσο χαρούμενοι κι αν είναι οι φίλαθλοί μας τώρα για την πρόκριση στο Final 4, ξέρουμε ότι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτό τους λείπει, θα τους γεμίσει αισιοδοξία και θα αλλάξει πλήρως το ελληνικό μπάσκετ", τόνισε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο".

Όσον αφορά στην πρόκριση στου φάιναλ φορ της Πόλης, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε: "Η φετινή πρόκριση στο Final 4 είναι η πιο γλυκιά. Και το 2009 στο Βερολίνο ήταν ωραία, γιατί ήταν η πρώτη μετά από δέκα χρόνια για την ομάδα. Φέτος όμως η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί επετεύχθη από μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται.

Αν ανεβάζουμε τον πήχη τόσο ψηλά από την πρώτη χρονιά, κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουμε αργότερα. Στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα θα παλέψουμε και δεν θα πάμε για τουρισμό".

Τέλος, σχετικά με το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι είμαστε μια παρέα. Όχι βέβαια ότι τα προηγούμενα χρόνια μαχαιρωνόμασταν στα αποδυτήρια…".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags