Ο Χρήστος Σερέλης εστίασε στην πολύ κακή άμυνα, αλλά και στην έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού μετά την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια.

«Ο βασικός παράγοντας ήταν ότι παίξαμε χάλια στην άμυνα. Είχαν πολλά ελεύθερα σουτ, είχαν αιφνιδιασμούς, χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Έχουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε με τη συνηθισμένη μας ενέργεια», δήλωσε στη flash interview ο Έλληνας τεχνικός που πήρε θέση στον πάγκο του Παναθηναϊκού εξαιτίας αποβολής του Εργκίν Αταμάν.

Ο Χρήστος Σερέλης κινήθηκε σε ανάλογο μήκος κύματος και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας τα εξής: «Ήταν ένα εύκολο ματς να αναλύσεις. Η Βίρτους έπαιξε καλύτερα σε όλο το ματς. Έπαιξε πιο σκληρά. Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα. Αμυνθήκαμε άσχημα στο πικ-εν-ρολ και στο τρανζίσιον. Δεν ματσάραμε την ενέργειά τους. Το πρόβλημα απόψε ήταν αμυντικό».