Σε... περιπέτειες μπαίνει η μεταγραφή του Τζάρεντ Μπάτλερ στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο 25χρονος γκαρντ, που πριν μερικές ημέρες φέρεται να απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του απόψε (28/10) το βράδυ στο ματς κόντρα στην Βιλερμπάν για τη Euroleague, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Κι αυτό γιατί, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της "meridiansport" και του "nova.rs", ο Αμερικανός "κόπηκε" στα ιατρικά, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ναυαγήσει οριστικά, καθώς ο σερβικός σύλλογος θα ζητήσει και δεύτερη ιατρική γνώμη για την κατάστασή του.

Ανατροπή με παίκτη που ακούστηκε για Ολυμπιακό - "Κόπηκε" στα ιατρικά!
AP

Υπερτροφική καρδιομυοπάθεια στα 18 του

Υπενθυμίζετα ότι ο Τζάρεντ ο Μπάτλερ όταν ήταν 18 ετών, είχε διαγωνιστεί με υπερτροφική καρδιομυοπάθεια, εντούτοις ήταν ασυμπτωματικός και κατάφερε να αγωνιστεί για τρία χρόνια στο κολέγιο και σε 149 ματς στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, κάποιες ομάδες ήταν επιφυλακτικές να τον αποκτήσουν λόγω της πάθησής του.

Αυτή είναι η αλήθεια για Ολυμπιακό-Μπάτλερ; Γιατί πηγαίνει στη Σερβία!

Το Baseline Insiders έφερε στο φως τις λεπτομέρειες πίσω από την επιλογή του Τζάρεντ Μπάτλερ να μην ενταχθεί στον Ολυμπιακό, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανάρτηση στο Χ, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Αμερικανό γκαρντ και τους Πειραιώτες σταμάτησαν όταν ο σύλλογος του Βελιγραδίου κατέθεσε σαφώς πιο δελεαστική πρόταση: Τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό ρόλο.

Η σερβική ομάδα, πέρα από τις υψηλότερες απολαβές (άρα δεν ήταν μόνο ο χρόνος συμμετοχής το κίνητρο), φέρεται να προσέφερε στον Μπάτλερ πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον και περισσότερο χρόνο συμμετοχής - Στοιχεία που σαφώς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της πρότασής της. Έτσι, ο 25χρονος άσος αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αλλάξει προορισμό και να υπογράψει με τον Ερυθρό Αστέρα.