Ο 36χρονος γκαρντ αποχώρησε από τη Μονακό έπειτα από κοινή συναίνεση των δύο πλευρών, βάζοντας τέλος στη συνεργασία τους. Ο διεθνής άσος θα υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν, με απολαβές 600.000 ευρώ, ενώ η πρώην ομάδα του θα του καταβάλει επιπλέον 900.000 ευρώ στο πλαίσιο πιθανής λύσης του συμβολαίου του.
Είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό!
Ο Καλάθης δεν κατάφερε να καθιερωθεί στα πλάνα του Βασίλη Σπανούλη, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις τρεις αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου είχε μέσο όρο 0,7 πόντους, 3,7 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής - Θυμίζουμε ότι το όνομά του είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό!
Διαβάστε επίσης...
Μετά την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντο, η Παρτιζάν ολοκληρώνει και τη μεταγραφή του Καλάθη, η οποία αποτελεί το έκτο φετινό της απόκτημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου σκοπεύει να προχωρήσει και σε μία ακόμη ενίσχυση στα γκαρντ, μέσα στις επόμενες ημέρες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο