Ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για την απόκτηση ψηλού μετά και τον τραυματισμό του Ρισόν Χολμς, αλλά έχει συγκεκριμένη στόχευση.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Βετάκη στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias, οι «πράσινοι» θέλουν έναν παίκτη που θα τους ενισχύσει στη ρακέτα, αλλά δεν πρόκειται να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ματίας Λεσόρ και τον Χολμς, ίσως ούτε στο επίπεδο του Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν
InTime/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη για να έχει μια λύση και να είναι ένας παίκτης ο οποίος, στο μυαλό του Εργκίν Αταμάν, θα μπορέσει να προσφέρει αυτά που προσδοκούσε, αλλά δεν τα πρόσφερε ο Πλάις. Δηλαδή, δεν θα πάρει έναν παίκτη του βεληνεκούς του Λεσόρ ή του Χολμς. Ούτε καν του Γιούρτσεβεν.

Όταν επιστρέψουν Λεσόρ και Χολμς, θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσει να κάνει ένα deal, δεν ξέρω αν θα το καταφέρει και αν θα βρει παίκτη που θα δεχτεί δίμηνο ή τρίμηνο συμβόλαιο. Θα έχει να κάνει και με το deadline της Euroleague, ούτως ώστε να έχει λήξει αυτό το συμβόλαιο των λίγων μηνών και να του δίνει τη δυνατότητα να πάει σε μια άλλη ομάδα της Euroleague. Αλλά θα έχει και την επιλογή, το να τον υπογράψει και αν τυχόν του κάνει τη δουλειά, όταν ολοκληρωθεί το τετράμηνο του Γιούρτσεβεν, να αποδεσμευτεί ο Γιούρτσεβεν και να μείνει εκείνος», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, εξηγώντας το σκεπτικό των «πράσινων».