Facebook Pixel Ποιον βοηθάει ο αποπροσανατολισμός;
Μπάσκετ
| 2012-04-04 10:00:00

Ποιον βοηθάει ο αποπροσανατολισμός;

Ποιον βοηθάει ο αποπροσανατολισμός;

Οι πάντες μιλούν για το Φάιναλ Φορ, θεωρώντας πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη την Πόλη. Ό,τι χειρότερο για τους πράσινους, ό,τι καλύτερο για τη Μακάμπι…

Ναι, έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι. Ναι, είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί δεύτερη συνεχή φορά στο ΟΑΚΑ. Ναι, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, όμως, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται απλώς στο 2-2 της προημιτελικής σειράς. Ούτε βήμα παραπέρα. Χρειάζονται 40 λεπτά μάχης με την ομάδα του Μπλατ για να έχουν αξία και το διπλό στο Τελ Αβίβ και τα ...πανηγυρικά σχόλια για διπλή ελληνική εκπροσώπηση στην Πόλη τον Μάιο.

Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας το δύσκολο (κατά γενική ομολογία) ήταν να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ Φορ. Για τον Παναθηναϊκό που είχε και το πλεονέκτημα της έδρας, άπαντες ήταν σίγουροι. Τελικά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που πρώτοι τσέκαραν το εισιτήριό τους με 3-1 επί της Σιένα.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού, λοιπόν, σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού στη "Nokia Arena", που επανέφερε την κατάσταση στα χέρια των πρωταθλητών Ευρώπης, έδωσε το σύνθημα για διθυράμβους και τις γνωστές υπερβολές. Δύο ομάδες μας στο φάιναλ φορ, πώς θα συνυπάρξουν στην Πόλη οι οπαδοί των "αιωνίων", ευχές για ελληνικό τελικό και άλλα τέτοια διαβάζουμε συνεχώς τις τελευταίες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περάσει ακόμη. Βρίσκεται 40 αγωνιστικά λεπτά μακριά από το Φάιναλ Φορ. Όσα ακριβώς και η Μακάμπι... Οι Ισραηλινοί δεν γεμίζουν το μάτι, υπολείπονται σε ποιότητα, αλλά έχουν βάλει δύσκολα στους πράσινους, στους τρεις από τους τέσσερις μεταξύ τους αγώνες!

Ξέρουν να παλεύουν και θα το κάνουν χωρίς άγχος, όντας το απόλυτο αουτσάιντερ. Κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο,τιδήποτε άλλο μόνο κακό μπορεί να κάνει στους παίκτες του Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags