Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ποτέ μόνος του στην Ευρώπη. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά στη Μαδρίτη, όπου περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στη Movistar Arena, μετατρέποντας την έδρα της Ρεάλ σε μια ακόμη πράσινη ευρωπαϊκή φωλιά.
Από νωρίς το απόγευμα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατέφθασαν κατά κύματα στο γήπεδο, γεμίζοντας κερκίδες και διαδρόμους, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί στη Γαλλία. Η εικόνα είναι χαρακτηριστική: πράσινες φανέλες, σημαίες και κασκόλ σε κάθε σημείο της αρένας, με έντονη παρουσία στο πάνω διάζωμα, όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής.
Ωστόσο, δεν περιορίζονται εκεί. Αρκετοί φίλοι της ομάδας έχουν βρει θέση πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δημιουργώντας μια «πράσινη ασπίδα» γύρω από τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ενώ διάσπαρτοι οπαδοί υπάρχουν σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
Το ταξίδι των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη φήμη της ομάδας ως μιας από τις πιο πιστές και ταξιδιάρικες ευρωπαϊκές μπασκετικές κοινότητες. Οι «πράσινοι» δίνουν και απόψε ένταση, ενέργεια και στήριξη, σε μία από τις πιο απαιτητικές έδρες της Euroleague.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο