Καλά κρατεί η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό και σχετικά με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κίναν Έβανς στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, οι πρωταθλητές εμφανίζονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Τρεντ Φρέιζιερ, ο οποίος ανήκει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κι έχει κατά μέσο όρο 13.9 πόντους και 4.4 ασίστ στη VTB League, διανύοντας την τρίτη του σεζόν στη ρωσική ομάδα. 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, όμως, βάζει και την Μπαρτσελόνα στο κόλπο για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ τον είχε παίκτη στη Ζενίτ και επιθυμεί να τον έχει στη διάθεσή του και στη νέα του θητεία ως τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο 27χρονος Φρέιζιερ (1,88μ.) είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2022-23 με τη φανέλα της σερβικής FMB Bελιγραδίου, χωρίς να έχει γίνει ποτέ ντραφτ στο ΝΒΑ. 

Τα τρία “όχι” για τον αντι-Έβανς

Με τον Κίναν Έβανς φοβερά άτυχο ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, αλλά για την ώρα εισπράττει μόνο αρνήσεις στις προτάσεις που καταθέτει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ματέο Αντρεάνι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει με ανάρτησή του στο Χ ότι οι Πειραιώτες… χτύπησαν την πόρτα της Μπαχτσεσεχίρ για τον Μαλακάι Φλιν, αλλά άκουσαν το «όχι» του τουρκικού συλλόγου, ενώ το ίδιο συνέβη τόσο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μέλο Τριμπλ όσο και με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον Τζάρεντ Χάρπερ.

Ο Αντρεάνι συμπλήρωσε δεν είναι εύκολη η διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου παίκτη για τους «ερυθρόλευκους», κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας.