Την Ντουμπάι ΒC θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (20/11, 21.15) και ο Ντουέιν Μπέικον δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ενάντια στην παλιά του ομάδα.

Όπως προκύπτει, ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (19/11), συνεπώς μένει εκτός πλάνων του Γιούριτσα Γκόλεματς στην αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Euroleague

Ο Ντουέιν Μπέικον
InTime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Για τους νεοφώτιστους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεδομένος απών στο «Telekom Center Athens» είναι ο Ντζάναν Μούσα, που έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ντουμπάι BC έχει 5 νίκες και 6 ήττες μέχρι στιγμής κι ενώ προέρχεται από τις συνεχόμενες εντός έδρας επιτυχίες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (102-86) και τη Ζαλγκίρις Κάουνας (95-89).

Για τους «πράσινους» είναι γνωστές οι απουσίες των Ματίας Λεσόρ, Ρισόν Χολμς, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Βασίλη Τολιόπουλου, με τον Κένεθ Φαρίντ να αγωνίζεται για πρώτη φορά -σε ό,τι αφορά τη Euroleague- σε εντός έδρας παιχνίδι των «πράσινων». 

Ο Ντουέιν Μπέικον
InTime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ