Ο Εργκίν Αταμάν στην ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια μετά τη νίκη κόντρα στην Ντουμπάι BC στάθηκε στην εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και μοίρασε συγχαρητήρια.

Μάλιστα, στο τέλος των λεγομένων του, φύλαξε μια έκπληξη καθώς ανακοίνωσε ότι σήμερα (21/11) η ομάδα θα έχει ρεπό, επιβραβεύοντας έτσι την εμφάνιση των Πράσινων.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Καλή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή επιθετική άμυνα, ανεβάσαμε τον ρυθμό μας αμυντικά. Επίσης στην επίθεση παίξαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε 58 πόντους στο δεύτερο μέρος.

Κι αυτό, γιατί αμυντικά βρήκαμε τον ρυθμό μας και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, αλλά κάνατε καλή δουλειά, συγχαρητήρια. Οπότε αύριο έχετε ρεπό».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Εργκίν Αταμάν στα "πράσινα" αποδυτήρια: