Παιχνίδι με παγίδες που πρέπει να αποφύγει ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε αυτό με την Παρί απόψε στο ΣΕΦ ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Η Παρί παίζει σε έναν τρελό ρυθμό και θέλει προσοχή. Το γεγονός ότι είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση και η τέταρτη καλύτερη άμυνα τα λέει όλα. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγξει το ματς μέσα από την άμυνά του και να πάρει σκορ κοντά στο καλάθι όπου έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

Χρειάζεται πολύ καλό αμυντικό τρανζίσιον, γι’ αυτό είναι σημαντικά τα προβλήματα των ΜακΚίσικ και Γουόρντ. Ο τελευταίος έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, είναι καλύτερα, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει. Θα μάθουμε σε λίγες ώρες. Αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, ο Ολυμπιακός δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του», τόνισε.

Οι διαιτητές και το κανάλι μετάδοσης

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ oρίστηκαν να διευθύνουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Λούκα Καρντούμ (Κροατία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ.Βρετανία).

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να κάνει τζάμπολ στις 21:15 και η τηλεοπτική μετάδοσή της θα γίνει από το Novasports Prime.