Facebook Pixel "Ισοδύναμοι με Παναθηναϊκό!"
Μπάσκετ
| 2012-04-05 09:48:00

"Ισοδύναμοι με Παναθηναϊκό!"

"Ισοδύναμοι με Παναθηναϊκό!"

Ο πιο παλιός παίκτης της Μακάμπι, Ταλ Μπουρστεϊν, δηλώνει ότι η "ομάδα του λαού" ήρθε στην Αθήνα για να παρουσιάσει κάτι καινούριο και να πάρει την πρόκριση.

Μετά από μία τριετία στην Μπνέϊ Ερτζελία, πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι πριν από 12 χρόνια (2000) και αν εξαιρέσουμε την προπερυσινή σεζόν στην ισπανική Φουενλαμπράδα, ο 32χρονος διεθνής Ισραηλινός γκαρντ, δεν αποχωρίστηκε ποτέ τα "κυανοκίτρινα" χρώματα της "ομάδας του λαού"!

Στην εφετινή ομάδα του Ντέϊβιντ Μπλατ, μπορεί να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (μ.ο. 2,9π. & 1,4ρ. σε 11'), ο Ταλ Μπούρστεϊν, όμως, αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες των "τσαρόβ" και σίγουρα από τους πλέον κατάλληλους να δώσει το στίγμα της προσπάθειας που θα καταβάλει η ομάδα του στον αποψινό (21..45) 5ο προημιτελικό της Ευρωλίγκα....

Έστω κι αν ο προπονητής του, του έγνεψε να μην μας μιλήσει για πολύ ώρα και να μας... "ξεπετάξει" στα γρήγορα...

- Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείτε να τα καταφέρετε αύριο (σ.σ.: απόψε) και να προκριθείτε στο φάϊναλ-φορ της Ευρωλίγκα;

"Κατ' αρχήν το ότι έχουμε κερδίσει ήδη μία φορά εδώ μέσα, στο 2ο παιχνίδι της σειράς... Ξέρουμε καλά τον Παναθηναϊκό, όπως μας ξέρει κι εκείνος... Όταν δύο ομάδες φτάνουν να παίζουν ένα 5ο ματς μέσα σε σχεδόν 15 μέρες, σίγουρα δεν μπορούν να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και πολλά τρικ που οι δύο προπονητές δεν μπορούν να προβλέψουν, οπότε η ομάδα που θα καταφέρει να παρουσιάσει κάτι καινούριο στο παιχνίδι και θα ξαφνιάσει την αντίπαλό της, τότε σίγουρα θα έχει το προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη...".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags